Konya’da bugün vefat edenler (25 Temmuz Salı)

 Konya’da bugün vefat edenler (25 Temmuz Salı)
Konya mezarlık bilgi sisteminde yer alan bilgiye göre 25 Temmuz 2023 Salı günü vefat eden 12 kişinin isimleri ve defin edildiği mezarlık bilgileri şöyle;

Mehmet Uzun-1959 Seydişehir doğumlu olan Mehmet Uzun,Elmacı Mezarlığında ikindiye müteakip kılınan cenaze namazıyla Elmacı Mezarlığında toprağa verildi.

 

Sevim Aytekin-1938 Dinek doğumlu olan Sevim Aytekin, ikindiye müteakip Hacı Veyis Camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Veysel Bağcı-1955 Çiftliközü doğumlu olan Veysel Bağcı, Seyit Şahin mezarlığında ikindiye müteakip kılınan cenaze namazıyla Seyit Şahin Mezarlığında toprağa verildi.

 

Teslime Kayan-1954 Tepeköy doğumlu olan Teslime Kayan, Tekke Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Tekke Mezarlığında toprağa verildi.

 

Havva Beyaz-1973 Konya doğumlu olan Havva Beyaz, Hocacihan Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Hocacihan Mezarlığında toprağa verildi.

 

Yusuf İzzettin Horasan-1974 Konya doğumlu olan Yusuf İzzettin Horasan,Yediler Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yediler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Güleser Türkeli-1962 Iğdır doğumlu olan Güleser Türkeli,Yediler Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yediler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Miyase Büyükşen-1960 Bakırtolu doğumlu olan Miyase Büyükşen, öğleye müteakip Hacı Veyis Camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Feyyaz Caner-1954 Konya doğumlu olan Feyyaz Caner, ikindiye müteakip Hacı Veyis Camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Mehmet Yaşar Çetin-1952 Detse doğumlu olan Mehmet Yaşar Çetin, ikindiye müteakip Külahcı Camisinde kılınan cenaze namazı ile Hacıfettah Mezarlığında toprağa verildi.

 

Yaşar Özdemir-1960 Konya doğumlu olan Yaşar Özdemir, öğleye müteakip Araplar mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Araplar Mezarlığında toprağa verildi.

 

Mehriban Koşdoğan-1939 Malatya doğumlu olan Mehriban Koşdoğan, ikindiye müteakip Musalla Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Musalla Mezarlığında toprağa verildi.

 

Konya cenaze hizmetleri telefon numarası: 

Konya Büyükşehir Belediyesi Alo Cenaze Hizmetleri: 188

Konya cenaze hizmetleri nerede? 

Adres: Feritpaşa Mah. Ankara Cad. 49 Selçuklu, Konya 
Telefon: (0332) 233 29 96

Haritada Gör

 

  • #Konya cenaze #Konya cenaze hizmetleri #Konya vefat

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”