Konya’yı yağışlı bir hava bekliyor! Günlerce sürecek: İşte 5 günlük hava durumu

 Konya’yı yağışlı bir hava bekliyor! Günlerce sürecek: İşte 5 günlük hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminilerini güncelledi. Konya’yı yağışlı bir hafta bekliyor. İşte 5 günlük Konya hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son verileri paylaştı. Konya yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına giriyor. Hava sıcaklıklarının yağışla birlikte hafta ortasından itibaren azalması bekleniyor.

Konya'da yağış bekleniliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Konya günlerce yağmurun etkisinde kalacak. Önümüzdeki 5 günlük süreçte, Konya merkezde ve ilçelerinde yağış görülmesi bekleniliyor.

Gök gürültülü sağanak yağış 01 Mayıs'a kadar devam edecek

Konya'da 5 günlük süreç içinde yağışların genellikle yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 27 Nisan 2024 (Bugün) başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağış, 01 Mayıs Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Konya'yı 5 gün etkisi altına alacak

Yeni haftada 5 gün gök gürültülü sağanak yağış beklenilen Konya'da en yüksek sıcaklık 26 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 13 derece olacak. Meteorolojiden alınan bilgilere göre gök gürültülü sağanak yağış Konya'yı 5 gün boyunca etkisi altına alacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık 26°

Yarın için Konya hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık 24°

29 Nisan 2024 Pazartesi Konya hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık 26°

30 Nisan 2024 Salı Konya hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık 24°

01 Mayıs 2024 Çarşamba Konya hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık 20°

(Sibel Elmas)

 

 

  • #Konya #Konya hava durumu #Konya yağış #Konya hava #Konya hava durumu 5 günlük #Konya hava durumu haftalık #Konya haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • E
    ENES
    12 gün önce

    ŞU METEOROLOJİ NE ZAMAN KONYA'DA YAĞMUR YAĞACAĞINI TUTTURACAK? HAFTALARDIR SAĞANAK GELECEK DİYOR, BİR DAMLA BİLE DÜŞMÜYOR. BENCE KENDİLERİNİ GÖZDEN GEÇİRMELİLER. BU SEZONDA BEN DE BU KADAR YAĞMUR YAĞACAK DERİM, İLLAKİ BİRİ TUTAR, BUNUN İÇİN METEOROLOJİYE GEREK YOK.

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER