DOLAR
39,86
EURO
46,99
STERLİN
54,90
GRAM
4.275,28
ÇEYREK
7.022,69
YARIM ALTIN
14.046,39
CUMHURİYET ALTINI
27.962,31

Konya’da ameliyat parası skandalı! Ünlü doktor tutuklandı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da ameliyat parası skandalı! Ünlü doktor tutuklandı

Konya, 30 Haziran Pazartesi günü ameliyat ettiği hastasından "cihaz parası” adı altında 17 bin TL para talep ettiği iddia edilen doktoru konuşuyor. Adliyeye sevk edilen ünlü doktor tutuklandı. 

Skandalın adresi Konya Numune Hastanesi! 

İddialara göre, Konya Numune Hastanesinde görevli bir genel cerrahi uzmanı, 27 Haziran Cuma günü muayene ettiği hastası M.A için bağırsak ameliyatı kararı aldı. Ameliyatta kullanacağı lazer cihazının Numune Hastanesinde olmadığını ve cihazı özel bir hastaneden getireceğini söyleyerek 20 bin TL talep etti. 

17 binde anlaştılar! 

Hasta M.A daha iyi tedavi olacağına inanarak lazer cihazı ile ameliyat olmayı kabul etti ancak paranın 17 bin TL'sini karşılayabileceğini söyledi. Hasta M.A muayeneden 3 gün sonra yani 30 Haziran Pazartesi sabahı Konya Numune Hastanesinde bağırsak ameliyatı oldu. 

Hasta yakınları doktordan şüphelendi!

Ameliyat sonrası doktor ile görüşen hasta yakınları lazer cihazı ücretini hastane veznesine yatırmak istedi ancak doktor parayı nakit olarak alması gerektiğini ifade etti. Belgesiz ve usulsüz ödeme yapmak istemeyen hasta yakınları hastane yönetimi ile iletişime geçti. 

Polis olaya dahil oldu! 

Hastane yetkililerinin talebi üzerine, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro ekipleri hasta yakınları ile görüştü. Ekipler, seri numaraları alınan 17 bin TL ile doktoru suçüstü yakaladı. Olay yargıya taşındı. 

İdari soruşturma başladı!

Hastasından para talep ettiği iddia edilen uzman doktor hakkında adli süreçle eş zamanlı olarak idari soruşturma da başlatıldı. Konya İl Sağlık Müdürlüğü devreye girdi. Doktor hakkında daha önce de şikayetler olduğu bildirildi. Süreç takip ediliyor. 

Doktor tutuklandı!

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi. Doktor hakkında idari soruşturma sürüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER