METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU! İlçe ilçe listelendi: Karaman’ı kara bulutlar kaplıyor! Günlerce sürecek!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU! İlçe ilçe listelendi: Karaman’ı kara bulutlar kaplıyor! Günlerce sürecek!
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Karaman ve ilçeleri için hava tahmin raporlarını güncelledi. Karaman’da yağış var mı, Karaman’da hava nasıl, Karaman’da sıcaklık düşecek mi? İşte Karaman hava durumu

Karamanlılar hazır olun.. Geliyor gelmekte olan! Günlerce sürecek gök gürültülü sağanak yağış tüm ilçelerde etkili olacak. 

Meteoroloji az önce duyurdu | Geliyor gelmekte olan! Karaman'da o günlerde  sakın evden çıkmayın: Saatlerce sürecek!

Karaman'a gök gürültülü sağanak geliyor

Karaman'ın merkezi ile birlikte tüm ilçelerine gök gürültülü sağanak yağış geliyor. 27 Nisan Cumartesi günü itibariyle 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar Karaman'da gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek. Vatandaşların hafta boyunca tedbirli olmalarında fayda var.

Meteoroloji az önce duyurdu | Geliyor gelmekte olan! Karaman'da o günlerde  sakın evden çıkmayın: Saatlerce sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Karaman hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 30°

Yarın için Karaman hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 26°

28 Nisan 2024 Pazar Karaman hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°

29 Nisan 2024 Pazartesi Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°

30 Nisan 2024 Salı Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 23°

Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

 

  • #karaman hava durumu #hava durumu karaman karaman sağanak #karaman yağış #gök gürültülü sağanak #karaman haber #karaman hava

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER