DOLAR
47,850 TL
EURO
55,150 TL
STERLİN
64,665 TL
GRAM
6.663 TL
ÇEYREK
11.004 TL
YARIM
21.902 TL
CUMHURİYET
43.250 TL

Namaz kılarken 450 bin liralık birikimi çalındı

 Namaz kılarken 450 bin liralık birikimi çalındı
İstanbul Kadıköy’de asgari ücretle çalışan İshak Yılmaz’ın otomobil almak için biriktirdiği yaklaşık 450 bin lira tutarındaki para ve altını, Fatih’teki camide namaz kılarken çalındı. Polis ekiplerinin şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

Kadıköy'deki özel şirkette çalışan İshak Yılmaz, satın alacağı otomobilin peşinatını vermek için yanına aldığı para ve altınlarla 6 Ağustos'ta Fatih'e gitti.

Yılmaz, ezan okunması üzerine öğle namazını kılmak için Molla Fenari Mahallesi'ndeki Gazi Atik Ali Paşa Camii'ne girdi. Yılmaz namaz kılarken camiye giren kimliği belirsiz kişi, içinde para ve altın bulunan çantayı çalarak camiden ayrıldı.

Namazın ardından çantasının olmadığını fark eden Yılmaz, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Çantasının çalındığını anlayan Yılmaz, görüntülerle emniyete giderek şikayetçi oldu.

Camide incelemelerde bulunan polis ekiplerinin şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

"Bu kişi beni mağdur, perişan etti"

Yılmaz, otomobil almak istediğini ve altınlarını Kapalıçarşı'da bozdurmak üzere yanına aldığını, namaz vaktinin gelmesi üzerine önce camiye gittiğini söyledi.

İmamın arkasında saf tutarken çantayı yan tarafına bıraktığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Kimliği belirsiz, hiç cemaatle alakası olmayan bir kişi, geliyor, çantamı ve başka çantaları alıp gidiyor. Benim yaklaşık 450 bin lira civarında altın ve paramı alıp gidiyor. Bu, tabii benim için, asgari ücretli çalışan biri için kolay bir şey değil. Bu kişi beni mağdur, perişan etti. Yıllarımın emeğini çaldı. Bana bu şeyi yaptı, başkalarına yapsın istemiyorum. Yakalanıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ve en kötü bir şekilde ceza almasını istiyorum."

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER