DOLAR
41,47
EURO
48,96
STERLİN
56,68
GRAM
4.995,99
ÇEYREK
8.214,06
YARIM ALTIN
16.391,11
CUMHURİYET ALTINI
32.623,32

Polis memuru kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

 Polis memuru kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Erzurum’da görevli Polis Memuru Selçuk Durmaz, evinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Selçuk Durmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Önceki gün evinde rahatsızlanan Durmaz, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Durmaz için Narmanlı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Durmaz'ın naaşı Erzurum'da toprağa verildi.

Törene Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER