DOLAR
40,12
EURO
47,02
STERLİN
54,61
GRAM
4.265,89
ÇEYREK
7.005,16
YARIM ALTIN
14.011,31
CUMHURİYET ALTINI
27.892,48

Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı ve 5 şüpheli cezaevine gönderildi

 Tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı ve 5 şüpheli cezaevine gönderildi
Manavgat Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘Rüşvet’ soruşturmasında Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ile birlikte gözaltına alınan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklama kararının ardından şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek Ilıca Cezaevi’ne gönderildi.

Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Başkan Yardımcısı Engin T., Belediye Meclis üyeleri Burak Ç. ve Osman C., Başkan Kara'nın yeğeni Hüseyin C.G. ile eski belediye çalışanı Demir D. savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Tutuklama kararlarının ardından şüpheliler, Manavgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane işlemleri tamamlanan Kara ve beraberindeki 5 kişi, güvenlik önlemleri eşliğinde Ilıca Cezaevi'ne teslim edildi.

Kaynak: İHA

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER