DOLAR
38,45
EURO
43,72
STERLİN
51,66
GRAM
4.153,07
ÇEYREK
6.827,06
YARIM ALTIN
13.645,11
CUMHURİYET ALTINI
27.163,43

103 yaşında ve 55 torun sahibi! Konya’da yaşayan Hasan Yaşar hayatını kaybetti

 103 yaşında ve 55 torun sahibi! Konya’da yaşayan Hasan Yaşar hayatını kaybetti
Konya’da 5 çocuğu ve 55 torunu bulunan 103 yaşındaki Hasan Yaşar hayatını kaybetti.

Konya'nın Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi'nde nüfus kayıtlarına göre 1922 yılında dünyaya gelen Hasan Yaşar, Konya'daki eğitimini yarıda bırakarak İçeri Çumra Mahallesi'ne geri döndü.


Bir süre tarlalarda çalıştıktan sonra 1942 yılında da 3 yıl vatani görevini yapan Hasan Yaşar, askerlik görevinin ardından dünyaevine girdi.

Yaşar, mahallede bulunduğu sırada muhtarlık ve belediye azalığı da yaptı. 5 çocuğu ve 55 torunu bulunan 103 yaşındaki Hasan Yaşar, İçeri Çumra Mahallesi'ndeki evinde hayatını kaybetti. Yaşar'ın cenazesinin yarın İçeri Çumra Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AG
    AYNUR GİRİŞGEN
    22 gün önce

    Allah rahmet eylesin, koca bir tarih yaşamış mekanı cennet olsun

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • F
    Faruk.
    22 gün önce

    5 çocuktan 55 torun. Ne oran var ne orantı var? Yani her bir çocuk 11 çocuk yapmis.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER