DOLAR
41,34
EURO
48,34
STERLİN
55,92
GRAM
4.792,41
ÇEYREK
7.871,69
YARIM ALTIN
15.735,16
CUMHURİYET ALTINI
31.317,41

Bozkır’da TÜİK tarafından 8. Tarım Sayımı başladı

 Bozkır’da TÜİK tarafından 8. Tarım Sayımı başladı
Konya’nın Bozkır ilçesinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından gerçekleştirilen 8. Tarım Sayımı başladı.

Bozkır'da bulunan çiftçilere yönelik 8. Tarım Sayımı başladı. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olan tüm çiftçilerin ve tarımla uğraşan vatandaşların katılmasının zorunlu olduğu sayım, önem taşıyor. Tarım ve hayvancılık politikalarının belirlenmesi için güncel verilerin toplanacağı sayımda, çiftçilerin arazi ve hayvancılık faaliyetleriyle ilgili bilgiler güncellenecek. TÜİK yetkilileri, elde edilecek verilerin tarım sektörünün geleceği için kritik olduğunu vurguladı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”