Konya Büyükşehir’in Ayak Tenisi Turnuvası’nda büyük heyecan yaşandı
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde geleneksel hale getirilen ve her yıl büyük heyecana sahne olan Ayak Tenisi Turnuvası, bu yıl da kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yaptı. 64 takım ve 255 sporcunun katılım sağladığı organizasyonda Demirspor, turnuvanın birincisi oldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ayak Tenisi Şampiyonası tamamlandı.
Turnuvaya 64 takım ve 255 sporcu katılım sağladı. 3 set üzerinden oynanan karşılaşmalarda toplamda 64 maç yapıldı.
Sporcuların sergilediği performans, izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu.
Finalde Aslan FC ile Demirspor karşı karşıya geldi. Spor Konya Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakanın ardından rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Demirspor, turnuvanın birincisi olarak kupaya uzandı.
Aslan FC, turnuvayı ikinci sırada tamamlarken; Pelospor üçüncülüğü, Kalkan Team ise dördüncülüğü elde etti.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreninde sporculara madalyaları ve kupaları takdim edildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”