Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ilgın'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis bezası bulunuyordu
Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi.
Babasının evinde çatı katında yakalandı
Ekiplerin 10 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirdiği çalışmada, şahsın babasının evinde saklandığı tespit edildi. Yapılan aramada, aranan şahıs evin çatı katında yakalandı.
Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli işlemleri tamamlanan şahıs, Akşehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”