Konya’da aylık 5 bin TL taksitle ev sahibi olun! İşte TOKİ’nin yeni etap konutları! Listede Kayseri ve Eskişehir’de var

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Konya’da aylık 5 bin TL taksitle ev sahibi olun! İşte TOKİ’nin yeni etap konutları! Listede Kayseri ve Eskişehir’de var

TOKİ, uygun fiyatlı konut kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Birçok ilde, aylık ödemelerde ev taksitlerinin yarısı kadar bir miktarla ev sahibi olunabiliyor. Kampanyalı konut satışlarıyla ilgili başvuru şartları hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Toplu Konut İdaresi, birçok ilde eş zamanlı olarak konut kampanyasını duyurdu. Bu özel kampanya, piyasa değerinin altında aylık taksitlerle kiracılıktan kurtulmayı sağlayacak ve yalnızca belirli illerde yaşayanlar için geçerli olacak. Başvuru yapmak isteyenlerin hak sahipliği kazanabilmesi için belirli başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekecek. Düşük taksitlerle 48 ay vadeli konut satışı projelerine başvurmak isteyenlerin taşıması gereken en önemli ve ilk şart, başvuru yapılacak ilde ikamet etmektir. Diğer bir şart ise TOKİ tarafından belirlenmiş gelir kriterlerine sahip olmaktır.

TOKİ

Milyonlarca kişinin merak ettiği en önemli konu, TOKİ'nin ayda 5.961 TL taksitle 2+1 konutlarını satışa sunduğu illerin hangileri olduğuydu. Kayseri, Şırnak, Konya, Eskişehir gibi pek çok il bu listede yer alıyor.

KONYA'NIN O İLÇESİNE TOKİ 2+1 EV YAPACAK

TOKİ, Eskişehir Beylikova ilçesinde 189 konut için çalışmalar başlattı. Aynı dönemde Kayseri'den de haber geldi. Ucuza konut projesi kapsamında Kayseri'nin Felahiye İlçesi ile Sarız ilçesi için çalışmalar başlatıldı. Listede yer alan bir diğer il ise Konya oldu. Konya Taşkent ilçesi Hira ve Yenimahalle bölgesinde 2+1 evler için kampanya dönemi başladı.

TOKİ'nin düşük taksitli konut kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya bulundukları ildeki TOKİ müdürlüklerine giderek başvuru yapabilirler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER