Konya’da bugün vefat edenler! 23 Nisan Salı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da bugün vefat edenler! 23 Nisan Salı

Mustafa Kaya-1983 Ermenek doğumlu olan Mustafa Kaya, öğleye müteakip Yediler Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Yediler Mezarlığında toprağa verildi.

Mehmet Olkun-1943 Kurugöl doğumlu olan Mehmet Olkun, öğleye müteakip Yazır Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Yazır Mezarlığında toprağa verildi.

Cemalettin Kurt-1949 Ereğli doğumlu olan Cemalettin Kurt, öğleye müteakip Musalla Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Musalla Mezarlığında toprağa verildi.

Fadime Gökmen-1966 Konya doğumlu olan Fadime Gökmen, öğleye müteakip Bilal Habeşi Camisinde kılınan cenaze namazı ile Kurtuluş Mezarlığında toprağa verildi.

Recep Turan-1949 Sırma doğumlu olan Recep Turan, öğleye müteakip Araplar Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Araplar Mezarlığında toprağa verildi.

Mustafa Haksever-1960 Konya doğumlu olan  Mustafa Haksever, öğleye müteakip Uluırmak Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Uluırmak Mezarlığında toprağa verildi.

Ekrem Yakıcı-1946 Konya doğumlu olan Ekrem Yakıcı, Karahüyük Üç Yol Mezarlığında ikindiye müteakip kılınan cenaze namazıyla Karahüyük Üç Yol Mezarlığında toprağa verildi.

Hayriye Düzenli-1949 Davdas doğumlu olan  Hayriye Düzenli, öğleye müteakip Bilal Habeşi Camisinde kılınan cenaze namazı ile Kurtuluş Mezarlığında toprağa verildi.

Mustafa Yüzbaşıoğluları-1943 Karatay doğumlu olan Mustafa Yüzbaşıoğluları, öğleye müteakip Hacı Veyis camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

Halil Çekiç-1940 Karatay doğumlu olan Halil Çekiç, ikindiye müteakip Yediler Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Yediler Mezarlığında toprağa verildi.

Şerife Orhan-1936 Orhaniye doğumlu olan Şerife Orhan, ikindiye müteakip Uluırmak Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Uluırmak Mezarlığında toprağa verildi.

Mehmet Ali Bayrak-1951 Aşağıpanarbaşı doğumlu olan Mehmet Ali Bayrak, ikindiye müteakip Araplar Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Araplar Mezarlığında toprağa verildi.

Şerife Pirinç-1936 Göçü doğumlu olan Şerife Pirinç, öğleye müteakip Hacı Veyis camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

Gülşen Özmen-1947 Bademli doğumlu olan Gülşen Özmen, ikindiye müteakip Hacı Veyis camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Ekinci-1944 Hacıpirli doğumlu olan İbrahim Ekinci, ikindiye müteakip Yazır Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Yazır Mezarlığında toprağa verildi.

Ümüt Kılınç-1988 Konya doğumlu olan Ümüt Kılınç, ikindiye müteakip Harmancık Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile Harmancık Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konya’da vefat edenler #Konya cenaze #Konya ölünler

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER