Konya’da fiyatı en hızlı düşen ürün! 1 haftada 40’tan 15 liraya düştü

 Konya’da fiyatı en hızlı düşen ürün! 1 haftada 40’tan 15 liraya düştü

İlkbahar mevsimini bütün güzellikleri ile yaşayan Konya'da Pazar tezgahrı da şenlendi. 

Hava sıcaklıklarının hızla yükselmesi ve aynı hızla düşmesi sonucu hem bahar ham de yazlık ürünler erken hasat edildi. 

Antalya kurpuzu erken geldi!

Turizmin yanı sıra tarımda da iddialı olan, sera ve örtü altı üretilciliğinde Türkiye'nin en başarılı illerinden biri haline gelen Antalya'da da bu yıl birçok ürün erken hasat edildi. Karpuz da tarladan erken ayrılan ürünlerden biri oldu.  

Sıcak hava karpuza yaradı!

Antalya'da karpuz üretimi bu yıl erken başladı. 15 gün erken olgunlaşan karpuz Türkiye'nin dört bir tarafına gönderdildi, pazarlarda satış çoktan başladı. Henüz 1 hafta öncesinde Pazar tezgahına 40 liradan çıkan karpuzun fiyatı çok hızlı düştü. 

Konya'da karpuz kaç TL?

Semt pazarlarında sayısı artan karpuz tezgahlarında karpuzun fiyatı 25 ila 20 TL arasında değişiyor. Konya'daki marketler ise kampanyalar düzenleyerek karpuzun fiyatını daha da aşağı çekti. Bazı marketlerde karpuzun kilogram fiyatı 15 TL'nin de altına düştü. 

Dilimle karpuz satışı!

Hem semt pazarlarında hem de marketlerde dilim halinde karpuz satışı yapılıyor. Tüketiciler, hem fiyat hem de yaz mevsimi henüz gelmediği için bir sürprizle karşılaşmamak için dilim karpuz almayı tercih ediyor. Karpuzun fiyatının önümüzdeki haftalarda 10 TL'ye kadar düşmesi bekleniyor.

(Selman Kaya)

  • #konya karpuz fiyatı #fiyatı düştü #konya #konya haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • FH
    Fatih harmankaya
    13 gün önce

    Siz birşeyden anlarmis gibi insanları yaniltmayin iyi birinci sınıf karpuz yerinde bile o paraya Yok siz bilmediğiniz işe burnunuzu sokup insanları yanlış yönlendirmeyin HERKEZ işini yapsın

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER