DOLAR
41,48
EURO
48,69
STERLİN
56,29
GRAM
4.895,12
ÇEYREK
8.033,78
YARIM ALTIN
16.059,93
CUMHURİYET ALTINI
31.963,98

Konya’da muhtara ait samanlar alev aldı! Alevler kısa sürede büyüdü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da muhtara ait samanlar alev aldı! Alevler kısa sürede büyüdü
Konya’nın Kulu ilçesinde mahalle muhtarına ait istiflenen samanlarda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Zincirlikuyu Mahallesi Muhtarı Osman Şahin'e ait, ahır yakınında bulunan istiflenmiş samanlarda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler paniğe yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye Konya Büyükşehir Belediyesi Kulu İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında istiflenen samanların tamamı kullanılamaz hale geldi.

 


 

(Ertan Özkök)

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”