Konya’da muhteşem bayram indirimi başlıyor! Tepsi tepsi börekler, tatlılar, bayram şekerleri yok pahasına...

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Konya’da muhteşem bayram indirimi başlıyor! Tepsi tepsi börekler, tatlılar, bayram şekerleri yok pahasına...
Ramazan Bayramı’na günler kala bayram alışverişleri başladı. Çarşı pazarlar dolup taşarken vatandaşların aradığı en önemli nokta uygun fiyat oluyor. Uygun fiyatlar ile bayram ihtiyaçlarını daha az masrafa dökmek isteyen vatandaşlar için dev indirim Çetinler Alışveriş Merkezi’nde başlıyor.

Tepsi tepsi börekler, tatlılar... Bayramın olmazsa olmazı lokumlar, şekerler en uygun fiyatları ile Çetinler Alışveriş Merkezinde alıcıları ile buluşuyor. Bayrama özel yapılan indirimde ürünler raflara yerleştirildi. Peki indirimli fiyatlar ne? Hangi ürün kaç fiyattan satışa sunuluyor? İşte indirimli ürünler ve fiyatları...

çetinler market ramazan bayramı

Çetinler Alışveriş Merkezi bayram indirimi başladı!

Tüm şubeleri ile muhteşem bayram indirimi başlatan Çetinler Alışveriş Merkezi bayram ihtiyaçlarını en uyguna getirmeye çalışan vatandaşın yüzünü güldürdü. Bayram için her ihtiyaca çok cazip fiyatlar sunan firma indirimleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Çetinler Alışveriş Merkezi tarafından açıklanan indirimli fiyatlar ise şu şekilde;

2 KG 1 Tepsi Kıymalı Su Böreği 339,39 TL

2 KG 1 Tepsi Peynirli Su Böreği 319,95 TL

2.3 KG 1 Tepsi Cevizli Dürüm Baklava 399,95 TL

2.2 KG 1 Tepsi Cevizli Baklava 319,95 TL

çetinler market ramazan bayramı

Kevser Antep Duble Lokum kilosu 249,95 TL

Kevser Yer Fıstıklı Lokum kilosu 129,95 TL

Ülker Mini Gofret Çikolata kilosu 199,95 TL

Ülker Çikolatin kilosu 299,95 TL

Kent Şeker Çeşitleri kilosu 149,95 TL

Ülker Şeker Çeşitleri kilosu 149,95 TL

Şölen Şeker Çeşitleri kilosu 149,95 TL

Elvan Şeker Çeşitleri kilosu 199,95 TL

çetinler market ramazan bayramı

Mabel Şeker Çeşitleri kilosu 499,95 TL

Torku Şeker Çeşitleri kilosu 269,95 TL

Sleepy Yüzey Temizleme Havlusu 69,95 TL

Evo Tuvalet Kağıdı 40'lı 159,95 TL

Familia Kağıt Havlu 16'lı 119,95 TL

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER