Konya’da seyir halindeki araç alev topuna döndü! O detay ortaya çıktı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da seyir halindeki araç alev topuna döndü! O detay ortaya çıktı
Konya’da kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Sürücü canını son anda kurtardı. Saniyeler içerisinde alev topuna dönen araç küle döndü.

Olay, gece saatlerinde Konya'nın Selçuklu İlçesi Kılıçarslan Mahallesi Çevreyolu caddesi üzerinde meydana geldi. 

AŞIRI HIZLIYMIŞ

İddialara göre aşırı hızlı olduğu öne sürülen  Zübeyir A. idaresindeki otomobil cadde üzerinde seyrettiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı.

CANINI ZOR KURTARDI

Kaza sonrası otomobil yanmaya başladı. Sürücü canını son anda kurtardı. 

İŞTE O ANLAR;

Çevredeki vatandaşların İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

ARAÇ KÜLE DÖNDÜ

Kısa sürede alev topuna dönen aracı söndürmek hiçte kolay olmadı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Otomobil küle döndü.

PARA CEZASI KESİLDİ

Öte yandan sürücü Zübeyir Aydın'ın daha önce alkollü araç kullanmak nedeniyle ehliyetini kaptırdığı öğrenildi. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin TL idari para cezası kesildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Kerim Cengil)

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER