Konya’daki çifte cinayette yeni gelişme!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki çifte cinayette yeni gelişme!
Konya’nın Çumra ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Şüpheli Halil İbrahim Ü. ve oğlu Recep Ü. tutuklandı. İşte detaylar..

15 Şubat 2025 tarihinde Çumra ilçesi İzzetbey Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga olayında yeni bir gelişme yaşandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmüş, olayda Şadiye A. hayatını kaybederken, ağır yaralanan abisi Selahaddin B. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

Olay sonrası polis ekipleri, şüpheli Halil İbrahim Ü.'yü suç aleti silahla birlikte yakalayarak gözaltına almıştı. Yapılan soruşturma sonucunda şüpheli Halil İbrahim Ü. ve oğlu Recep Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER