SON DAKİKA HAVA DURUMU | Meteoroloji’den müjdeli haber geldi! Konya’da kar yağışına saatler kaldı: İlçe ilçe hava durumu verileri..

- Güncelleme Tarihi:

 SON DAKİKA HAVA DURUMU | Meteoroloji’den müjdeli haber geldi! Konya’da kar yağışına saatler kaldı: İlçe ilçe hava durumu verileri..
Meteoroloji’den Konyalılara müjdeli haber geldi. Konya ve 31 ilçede bugün (10 Ocak) itibariyle kar yağışı etkili olacak. Konya’da kar ne zaman yağacak, Konya’da kar yağışı var mı diyenler için detaylar haberimizde..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya'ya sarı kodlu uyarıda bulunurken fırtına beklendiğini bildirdi. Bu noktada "Konya'ya ne zaman kar yağacak?'' sorusu gündemdeki yerini aldı. Bazı uzmanlar, kar yağışı için bu haftayı işaret etmişti. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle beraber kar bazı ilçelerde kendini gösterdi. Peki, Konya'ya kar ne zaman yağacak? İşte son dakika Konya hava durumu MGM raporu ve detaylar…

Konya'ya kar geliyor!

Konya'da beklenen kar yağışı bugün itibariyle geliyor. Konya ve 31 ilçede bugün (10 Ocak) itibari ile başlayan kar yağışı hafta sonuna kadar etkili olacak. Meteoroloji 8.bölge Müdürlüğünden alınan son verilerde Konya'nın ilçeleri ayrı ayrı güncellendi. Yer yer kar yağışı etkisini gösterirken yer yer de yağmurlu hava bekleniyor.

Meteoroloji'den İstanbul'a yeni uyarı: Cuma ve cumartesi kar yeniden yağacak

Tedbirli olun

14 Ocak Pazar gününe kadar Konya'da kar yağışı bekleniyor. Şehrin belirli ilçelerinde ise karla karışık yağmur etkili olacak.  Metetoroloji Genel Müdürlüğü beklenen kar yağışı nedeniyle vatandaşları uyardı. Bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde ise tipi şeklinde kar yağışı yaşanabilir. Halkın bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması önem arz ediyor. Konya ve 31 ilçede hava durumu nasıl, Konya'da kar yağışı ne zaman?

Konya kar yağışıyla beyaza büründü

Türkiye Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava sisteminin etkisi altına girdi. Yurdun dört bir yanında hava sıcaklığı hızla düşerken, Meteoroloji 8.Bölge Müdürlüğünden Konya'da kar yağışı açıklaması geldi. 

Konya'dan kar manzaraları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 6°

Yarın için Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 5°

12 Ocak 2024 Cuma Konya hava durumu Kar Yağışı, sıcaklık 7°

13 Ocak 2024 Cumartesi Konya hava durumu Kar Yağışı, sıcaklık 1°

14 Ocak 2024 Pazar Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 1°

Konya'dan kar manzaraları

Konya ve 32 ilçe de 5 günlük hava durumu tahmini

 

(Sibel Elmas)

  • #konya #konya hava durumu #konyada hava #konya kar #konya kar yağışı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER