TGC BASIN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI

 TGC BASIN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
TGC Basın Vakfı Genel Kurulu Gebze’de gerçekleştirildi.

Konya'dan gazeteci Kemal Soylu'nun Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı'ndaki Genel Başkan Yardımcılığı görevi devam etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulunda vakfın yeni yönetimi belli oldu. Konya'dan Konya Olay Tv Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu'nun vakıftaki genel başkan yardımcılığı görevi devam etti.

Dünya Gazetesi'nin de kurucusu olan merhum Nezir Demirkent'in öncülüğünde kurulan Türkiye'deki tüm gazeteciler cemiyetlerinin doğal üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulu Basın İlan Kurumu'nun Bayramoğlu'ndaki tatil köyünde yapıldı.

Tek liste ile girilen seçimde Yılmaz Karaca genel başkanlığa yeniden seçilirken, eski yönetimden Kemal Soylu,  Oğuzhan Bayrak Şahin Özer ve Mehmet Işık yeniden yönetimde yer aldı. Hakan Sezerer, Ahmet Oğuz, Mehmet Canbek, Musa Özdemir, Bahar Kaymakçı Erdoğan ve İslam Keleş'te yönetime giren yeni isimler oldu.

TGC Basın Vakfı'nda Avni Gelendost, Sermet Çuhadar, Mustafa Akköse, Ünzile Coşkun, Seçkin Kırarslan, Sami Özçelik, Murat Tanır, Necmi Pişkin, İsmet Köseoğlu, Ali Erkin Sarıoğlu ve Bülent Çelik'te yönetim kurulu yedek üyeliklerine getirilirken, Denetleme Kurulunda, İsmail Aydın, Şafak Erel, Bülent Özyazıcı. Danışma Kurulunda da İbrahim Şahin, Doğan Bostancı, Davut Uyar, Ceyhun Özer, Alaaddin Yakın ve Nergiz Süslü yer aldı.

 

Kaynak: Bülten

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER