DOLAR
47,804 TL
EURO
55,128 TL
STERLİN
64,602 TL
GRAM
6.654 TL
ÇEYREK
10.950 TL
YARIM
21.826 TL
CUMHURİYET
43.132 TL

Ünlü sanatçı Konya’da kendini tutamadı! O anlar mest etti

Meltem Aslan
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Ünlü sanatçı Konya’da kendini tutamadı! O anlar mest etti
Ünlü sanatçı Murat Başaran, Konya’nın eşsiz doğasıyla öne çıkan Taşkent ilçesinde verdiği konser öncesinde yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Taşkent’in etkileyici manzarası karşısında duygulanan Başaran, “Gülümse Anne” isimli şarkısını seslendirerek sevenlerine selam gönderdi.

Sanatçı Murat Başaran, Taşkent ilçesine bağlı Balcılar Mahallesi'nde üçüncüsü düzenlenen festival kapsamında dün sahne aldı. Konser öncesinde Taşkent'in dağları ve doğal güzellikleri eşliğinde kamera karşısına geçen Başaran, duygusal anlarını takipçileriyle paylaştı.

TAŞKENT MANZARASINDA "GÜLÜMSE ANNE”Yİ SÖYLEDİ

Bölgenin dikkat çeken doğa manzarası eşliğinde "Gülümse Anne” şarkısını seslendiren Başaran, o anlara ilişkin yaptığı paylaşımda, "Konya Taşkent'ten tüm sevenlerime selamlar… Bu güzel manzarada bir hüzün tuttu beni. Ben de sizler için, gönlümden geldiği gibi "Gülümse Anne”yi söyledim… Belki dağlar duman duman… Ama bazı şarkılar var ki, insanın içinden geçenleri en güzel onlar anlatıyor. ” ifadelerine yer verdi.

Başaran, "Belki dağlar duman duman… Ama bazı şarkılar var ki, insanın içinden geçenleri en güzel onlar anlatıyor” sözleriyle de yaşadığı duyguyu anlattı.

BALCILAR FESTİVALİ'NDE SEVENLERİYLE BULUŞTU

Paylaşımını konser öncesinde yapan Murat Başaran, "Şimdi konsere geçiyorum, az sonra Balcılar Festivali'nde buluşacağız… Sevgi ve saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Ardından Balcılar Mahallesi'nde düzenlenen festivalde sahneye çıkan Başaran, sevilen şarkılarını Konyalılar için seslendirdi.

(Meltem Aslan) 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER