Yeniden Refah Partisi Konya İl Teşkilatı’nda istifa depremi! 100’den fazla üye bıraktı

- Güncelleme Tarihi:

 Yeniden Refah Partisi Konya İl Teşkilatı’nda istifa depremi! 100’den fazla üye bıraktı
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Adem Aktaş, 100’ü geçkin parti mensubunun üyeliklerinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Teşkilatı'nda istifalar devam ediyor. Bu gün yapılan basın toplantısında Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Adem Aktaş, 100'ü geçkin parti mensubunun üyeliklerinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

"Yeniden Refah Partisi Milli Görüş çizgisinden ve zihniyetinden uzaklaştı''

Yeniden Refah Partisi'nin Milli Görüş çizgisinden ve zihniyetinden uzaklaştığını ifade eden Adem Aktaş, "Bizler maddi imkânsızlıklar içinde fedakârlıklar yaparak yaz kış demeden bu parti kurulduğunda kimsenin olmadığı zor dönemlerden geçerek, gerek bayrak asarak gerek kendi araçlarımız ve yakıtlarını karşılayarak, il ve ilçe teşkilatlarının masraflarını ödeyerek bugünlere gelen hakiki dava erleriyiz. Aramızda birçok kardeşimiz de Rahmetli Erbakan Hocamız ile çalışarak onun, eğitimlerinden ve tedrisatından geçen Milli Görüş Çizgisinin gönüldaşlarıdır. Ancak gelinen noktada Yeniden Refah Partisinin Milli Görüş çizgisinden ve zihniyetinden uzaklaştığını, hatta koptuğunu üzülerek maalesef görmekteyiz” dedi. 

"Liyakat yerine akrabalık ve ticaret ilişkileri baz alınıyor''

Adem Aktaş, "Liyakat yerine akrabalık ve ticaret ilişkilerinin baz alındığı, dava şuurlu kadrolar yerine, ehil olmayan kişilerin tercih edildiği, ahenk ve birlik ruhu yerine, başı boşluk ve basiretsizliğin hakim olduğu, ‘'Keseye ‘' saygının ‘'emeğe''saygının yerine geçtiği, tefrikanın,dedikodunun,kuralsız kulislerin trend haline geldiği, gruplaşmanın, ilkokuldaki kümeler kadar doğal karşılandığı, gece alınan ortak kararların dahi sabaha çıkamadığı, samimi dava erlerinin bozuk paralar gibi harcandığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı ve meclis üyesi adaylık listelerinin bir gecede değiştirildiği, teşkilatlara gelen birkaç aylık mazisi olan, evveliyatında Milli Görüş ile hiçbir bağı olmayan ama parası olan insanlarında en üst görevlere getirildiği, teşkilat içindeki kavgaların rutinleştiği, ‘'Rüşveti alanda verende melundur'' hadisinin Genel Merkez binasına da asılması gerektiği, siyasi parti gibi değil aile şirketi gibi yönetilen, Yeniden Refah Partisi'ndeki üyeliklerimizden ve tüm görevlerimizde istifa ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

(Mustafa İlker Şen)

 

 

  • #Konya #Yeniden Refah Partisi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • E
    Elfida
    60 gün önce

    Ne umdunuz ki başka

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER