Antalyada ücretsiz geceleme fırsatı sunan oteller!

 Antalyada ücretsiz geceleme fırsatı sunan oteller!
Yarıyıl tatilini ücretsiz geceleme fırsatı sunan Antalya otellerinde geçirmek isteyenler için kampanya dönemi başladı. ETS Tur kampanyasına dair işte merak edilen tüm detaylar…

Çalışma hayatının getirdiği tüm yükü ve stresi atmak için tatil planı hazırlığında olanlar firmaların sunduğu kampanyalarla konaklama masrafını ucuza getiriyor. Daha önce denenmemiş ilk kez ETS Tur farkı ile öne çıkan ücretsiz geceleme fırsatı sunan oteller 81 ilin farklı bölgelerinde öne çıkıyor.

Ücretsiz geceleme fırsatı sunan 70 farklı tesisten faydalanmak isteyenler ETS Tur ile yapacakları online rezervasyona özel indirim kazanabiliyor. Sömestr etkinlikleri kapsamında turizmin gözbebeği o illerde yaz ve kış en çok tercih edilen işletmeler kampanyalı tekliflerle öne çıkıyor.

Seçili Otellerde Şimdi Al 4 Ay Sonra Öde!

Üstelik listede yer alan bu işletmeler kendilerine özel yaptıkları aylık kampanyalarla bütçeyi koruyor. Şimdi al 4 ay sonra öde, sepette %5 ek indirim, %25'ini şimdi %75'ini tatilden sonra öde gibi farklı seçenekler sunabiliyor.

Kampanyalı Konaklama Sunan İller!

Antalya başta olmak üzere ücretsiz geceleme fırsatı sunan diğer oteller arasında: Sapanca, Afyonkarahisar, Mersin, Bolu, Alaçatı, Denizli, Balıkesir, Muğla, İzmir gibi iller yer alıyor. 15 tatilde tercih edilebilecek kayak otelleri yazın yerini doğa içinde çok katlı ve havuzlu villalara bırakıyor.

15 Tatilde Hangi Otellere Gidebilirim?

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Fore Resort ve Spa Kemer maximum karta özel şimdi al 4 ay sonra öde kampanyası ile rezervasyon oluşturma fırsatı sunuyor. Sömestr tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler Sakarya'da bulunan NG Sapanca oteli tercih edebilir. Termal oteller arasında yer alan Afyonkarahisar'ın Sandıklı Termal Park Resort Oteli veya sömestr etkinlikleri ile birlikte yetişkinlerin ve çocukların konaklayabileceği Bolu Büyük Abant Otel için rezervasyon oluşturulabilir.

Ücretsiz Gecelenecek Otellerin Olanakları Nelerdir?

Ücretsiz geceleme fırsatı sunan otellerin çoğu doğa ile iç içe sıcak ve samimi görüntüsü ile öne çıkıyor. Orman tarafı veya Göl tarafı, suit oda seçeneği ile rezervasyon oluşturulabiliyor. Sauna, hamam, oyun salonu, mini market, çamaşırhane, kapalı havuz, kuaför, bilardo, kafe ve bar salonları ile öne çıkan otel olanakları 7/24 ulaşılabilir resepsiyon hizmeti ile destekleniyor.

Her tesisin kendine özel otoparkı, restoranı ve internet bağlantısı bulunuyor. Ücretli masaj seçeneği ile günün yorgunluğu atılırken fitness salonu ile güne daha zinde başlanabiliyor. Tesis içinde özel olarak hazırlanmış hamam alanı tüm müşterilerin kullanımına sunuluyor.

Çocuklu Ailelere Özel: Sömestra Özel Etkinlik Programı

Sömestra özel çocuklu ailelerin tercih edebileceği Bolu Büyük Abant Oteli çocuk programı listesinde şu etkinlikler yer alıyor:

  • Pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı
  • Sabah sporu
  • Şişme oyun parkı
  • Sinema salonunda film gösterimi
  • Yüz boyama ve sosis balon atölyesi
  • El izi bırakma duvarı
  • Mini survivor
  • Kar temalı dış alan oyunları

Antalyada Ücretsiz Geceleme Fırsatı Sunan Oteller!

Antalya'da ücretsiz geceleme fırsatı sunan işte o oteller:

  • Antalya Kemer Fore Resort ve SPA Kemer
  • Antalya Belek Art Butik Otel
  • Antalya Çıralı Lycia Nature House
  • Antalya Konaklı Ganita Holiday Village
  • Antalya Okurcalar Mukarnas SPA Resort
  • Antalya İncekum Miarosa İncekum Beach
  • Antalya Lara Kundu Concorde De Luxe Resort
  • Antalya Alanya Club Porto Amore Adult Hotel

Kaynak: Haber Merkezi

  • #antalya #antalya otel #ücretsin oteller

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER