Yabani dizisi 21.Bölüm fragmanı yayınlandı! Yabani dizisinde ne olacak, Yabani dizisinin konusu ne?

- Güncelleme Tarihi:

 Yabani dizisi 21.Bölüm fragmanı yayınlandı! Yabani dizisinde ne olacak, Yabani dizisinin konusu ne?
Yabani dizisinin 21. Bölümü sevenleri tarafından merak söz konusu oldu. Yabani dizisinin 21.bölümünün fragmanı yayınlanmışken yeni bölümünde neler olacağının ipucuları geldi. Peki, Yabani dizisinin 21. Bölümünde neler olacak, Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yabani sevenleri tarafından merak söz konusu oldu. Yabani 21.bölümünde ekran karşısında izleyicileri bu sefer nasıl şaşırtacak? Peki, Yabani 21. Bölümde neler olacak, Yabani dizisinin oyuncu kadrosu kim? İşte merak edilen detaylar…

Yabani dizisi 7. yeni bölümde geçmişin sırlarla dolu kapıları aralanıyor!

Yabani 21.Bölümde neler olacak?

Yabani 21. bölüm fragmanı araştırması yapılmaya devam edilirken arama motorları üzerinde ''Yabani yeni bölüm fragmanı'' araştırması yapılmaya başlandı. FOX TV ekranlarının salı günü sevilen dizilerinden birisi olan Yabani'nin son bölümünde yaşananlar ise şu şekilde yer aldı;

Eşref'in öldürülmesi Soysalanlar evine yıldırım gibi düşerken Yaman Ali bunu yapanın Serhan olduğuna emindir. Fakat suç Serhan yerine babası Güven'in üstüne atılmıştır. Yaman babasını kurtarmak icin hışımla gerçeğin peşine düşer. Serhan onu evden, çocuklarından ve kendisinden uzaklaştıran Neslihan'ın baba acısı boşluğundan yararlanarak Soysalanlar hanesine geri döner. O evde kalabilmesinin tek yolu geçmişte de uyguladığı bir formül olur.

Bunu anlayan Yaman'ın tepkisi Serhan'ın tahmin edemeyeceği düzeyde olacaktır. Alaz babasına destek olmaya devam ederken, Çağla karanlık bir yola girer. Cesur ve Asi, Çağla'nın dağılmış haliyle karşılaşır, ona yardım etmek için kendilerini tehlikeye atarlar. Fakat karşılarına çıkan duvar, Alaz'dır. Asi ve Alaz'ın bu olayda farklı taraflarda yer almaları onların aralarını daha da gergin bir hale getirir. Yaman bu yola pusulası Rüya ile çıkar ve kilit sırlara ulaşır. Fakat gerçeklerin şiddeti, herkesin hayatlarını kökünden sarsabilecek boyuttadır.

YABANİ 10. BÖLÜM İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte  yeni bölüm konusu

Yabani dizisinin konusu ne?

Şaşırtıcı hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden çok izlenilen Yabani dizisi köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın malikâneye uzanma yolculuğunu anlatıyor. 

Yabani dizisinin oyuncu kadrosu kim?

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani 

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç

Osman Alkaş

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

Rojbin Erden

Seray Özkan

Selim Can Yalçın

Ramiz Mullamusa

Güray Görkem

Bartu Dilmen

Aleyna Al

Aşkın Şenol

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #yabani dizisi #yabani dizisi 21.bölüm #yabani dizisinin konusu ne? #yabani dizisinin oyuncuları kim?

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER