Büyükşehir Belediyespor voleybolda sezona galibiyetle başladı
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de 2025-2026 sezonu heyecanı başladı. 4. Grupta mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, iç saha mücadelesinde Ürgüp Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. Rakibine karşı tüm setlerde üstünlük kurarak 3-0 kazanan Büyükşehir, lige galibiyetle giriş yaptı.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de 2025-2026 sezonu heyecanı başladı.
Konya Teknik Üniversitesi Spor Salonu oynanan karşılaşmada rakibine tüm setlerde üstünlük kuran Büyükşehir, 3-0 kazandı ve sezona moralli başladı.
Yenilenen ve güçlenen kadrosuyla sezon açılışını gerçekleştiren sarı-siyahlılar, 1.seti 25-13, 2.seti 25-14 kazandı.
Maçın üçüncü setinde ise heyecan tavan yaptı. Karşılıklı sayılarla nefes kesen son sette oyundan düşmeyen Büyükşehir 25-21 üstün geldi.
Lige galibiyetle giriş yapan Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 2.haftada deplasmanda Seyhan Belediyespor'un konuğu olacak. 19 Ekim Pazar günü Adana Menderes Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 12.00'de başlayacak.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”