Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic: “Birbirinden zor 4 maçımız var”

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic: “Birbirinden zor 4 maçımız var”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’in 34. haftasında oynanan ve 1-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Sivasspor maçının ardından konuştu. Boşnak çalıştırıcı, “Kazananı tebrik etmemiz gerekiyor” dedi

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan Sivasspor maçının ardından konuştu. Son haftalardaki oyuncu tercihleri ve oynamak istediği oyunla sıkça tartışılan Boşnak teknik adam; kritik puan kaybının ardından "Kazananı tebrik etmemiz gerekiyor” dedi. 

"Kaybettiğimiz için üzgünüz”

Fahrudin Omerovic, Sivas maçının ardından, "Bu zorlu maçta daha fazla ceza sahası içerisine giriş yaptık. Zannedersem kornerleri de daha fazla bulduk. Sonuçta biz atamadık. Sivasspor maçın sonuna doğru golü buldu. Sonuçta kazananı tebrik etmemiz gerekiyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

"Sabırlı bir şekilde oyunu değiştirmeye çalıştık”

Omerovic, Sivasspor'un oyun kurgusundaki 5'li savunmayla ilgili olarak "Sabırlı bir şekilde oyunu değiştirmeye çalıştık. Aradık. Boşlukları bulmaya çalıştık. Kolay olmadı. Maç dengeli gidiyordu. 1'er puanın her iki takımın da hakkı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

"Kaybettiğimiz 2 maç bizi zor duruma soktu”

Oynatmak istediği oyun ve oyuncu tercihleriyle son 2 maçın kaderini değiştiren Omerovic, bu konuda ise; "Sezon öyle bir sezon ki 2 maç üst üste kazanan takım sanki ligde kalıyor gibi. Biz de bir periyotta iyi puan topladık. Iyi bir duruma geldik. Ama son kaybettiğimiz 2 maç bizi daha da zor duruma soktu” ifadelerini kullandı.

"Birbirinden zor 4 maçımız var”

Omerovic, "Kalan 4 maçımız içerisinde Fenerbahçe ve Galatasaray maçları var. Şampiyonluğa oynayan iki takım. Bütün riskleri yapmak zorunda kalacağız. Oradan alacağımız ekstra puanlar bizi daha da iyi duruma getirebilir. Ama en kritik olan maçlarımız Samsunspor ve Kayserispor maçları” dedi.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”