Selçuklu Belediyespor yine kürsüde!

 Selçuklu Belediyespor yine kürsüde!
Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden olan Selçuklu Belediyespor, güreş ve judo branşlarındaki başarısıyla yeniden kürsüde yer aldı. 20 farklı branşta 15 bin 488 lisanslı sporcuya sahip olan mavi-beyazlılar, hafta sonu judo ve güreş branşlarında düzenlenen Türkiye Şampiyonaları’nda 5 kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

İlk olarak Kocaeli'de düzenlenen Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda mücadele eden Selçuklu Belediyespor, 3 farklı kategoride 4 madalya kazandı. Cantekin Dişçi 60 kiloda Türkiye 2. olurken, aynı kiloda bir diğer Selçuklu Belediyesporlu sporcu Emin Işık 3. olarak bronz madalya kazandı. 73 kiloda yer alan Yücel Göker Türkiye 3, 100 kiloda mücadele eden Yakup Kara ise Türkiye 2. olarak önemli bir başarıya imza attı. Selçuklu Belediyespor judo takımımız şampiyonayı toplamda 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak tamamladı. 

Güreş takımı da derece elde etti

Selçuklu Belediyespor güreş takımı sporcularından Ali Samet İpek de derece elde etti. Sivas'ta düzenlenen U15 Grekoromen Türkiye Şampiyonası'nda yer alan İpek, 64 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda 38 kiloda Türkiye 3. olarak kürsüye çıktı.

Başkan Pekyatırmacı, sporcuları tebrik etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, güreş ve judo branşında başarı elde eden sporcuları tebrik etti. Pekyatırmacı yaptığı yazılı açıklamasında, "Hafta sonu gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonalarında kulübümüzü ve şehrimizi başarıyla temsil eden Selçuklu Belediyespor judo ve güreş Takımı sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçlerde milli takıma girerek orada da başarılı sonuçlara imza atacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #konya #konya haber #konya haberi #selçuklu belediyespor

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”