Tüm gözler bu maçta! Konyaspor Galatasaray’ı ağırlayacak! İşte muhtemel 11’ler

 Tüm gözler bu maçta! Konyaspor Galatasaray’ı ağırlayacak! İşte muhtemel 11’ler
Konyaspor, Süper Lig’in 38 ve son haftasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Kartalı, şampiyonluk mücadelesi veren rakibine karşı puan mücadelesi verecek. 26 Mayıs Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Konyaspor, Süper Lig'de 2023-24 sezonunun 38 ve son hafta karşılaşmasında Galatasaray ağırlayacak. Ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Kartalı; şampiyonluk mücadelesi veren rakibine karşı puan mücadelesi verecek. Konyaspor, buradan alınabilecek 1 puanla bile birlikte kalırken; Galatasaray ise şampiyonluğunu ilan edebilecek. Süper Lig'in son haftasında oynanacak 10 karşılaşma arasında tüm gözler şüphesiz; Konya'da oynanacak bu maçta olacak. Konyaspor ile Galatasaray arasında 26 Mayıs Pazar günü Konya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Kritik maçı Numanoğlu yönetecek

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil üstlenecek. Muhammet Ali Metoğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Her iki takımda da tek eksik var

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da tek eksik bulunuyor. Konyaspor'da sakatlığı devam eden sol bek Yasir Subaşı bu maçta görev alamayacak. Konuk Galatasaray'da ise sağ kanat Hakim Ziyech cezasından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.

Konyaspor'un muhtemel 11'i

Teknik direktör Ali Çamdalı nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor'un, Galatasaray maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4'lüsünde Uğurcan Yazğılı (5), Adil Demirbağ (4), Teenage Hadebe (15) ve Guilherme Sitya (12), 2'li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3'lü orta sahada Alassane Ndao (18), Oğulcan Ülgün (35) ve Valon Ethemi (72), forvette ise Sokol Cikalleshi'nin (17) forma giymesi bekleniyor. 

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Galatasaray'ın, kritik Konyaspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların kalesinde Fernando Muslera (1), savunma 4'lüsünde Kaan Ayhan (23), Victor Nelsson (25), Abdülkerim Bardakcı (42) ve Derrick Köhn (17), 2'li ön liberoda Lucas Torreira (34) ve Kerem Demirbay (8), 3'lü ort alanda Tete (20), Dries Mertens (10) ve Barış Alper Yılmaz (53), tekli forvette ise Mauro Icardi'nin (9) görev alması bekleniyor. 

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”