Rulo Çim

 Rulo Çim

Rulo çimler, hızlıca yeşil bir bahçe oluşturmak isteyen ancak yeni ekilmiş bir çimin büyümesini beklemenin sancılarını çekmek istemeyenler için çok etkili ve verimli bir seçenektir. Rulo çimler yılın herhangi bir zamanında döşenebilir ve bu da başarılı bir sonuç elde etmek için doğru toprak sıcaklıklarını beklemeniz gerekmez.

Rulo çimlerin harika bir seçenek olmasının birçok nedeni var. İşte bunlardan birkaçı: anında kurulur ve zaten hazır bir şekilde size teslim edilir bu nedenle yeni çiminizin tamamen büyümesi için 6-8 ay beklemenize gerek yok. Çıplak toprağı eşeleyen ve tohumlarınızı çalan kediler, köpekler veya kuşlarla uğraşmak zorunda da kalmayacaksınız. Rulo im döşeme işlemi basit, zahmetsizdir ve bölgenizin büyüklüğüne bağlı olarak bir günde bile yapılabilir.

Rulo Çim Döşemek için İpuçları

Çim siparişinizi oluşturmadan önce alanı dikkatlice ölçün. Hesapladığınız alanı metre cinsinden 1,2 ile çarparak ihtiyacınız olan çim miktarını bulabilirsiniz. Rulo çimler teslim edildikten kısa süre sonra döşenmelidir bu nedenle gerekli hazırlıkları teslimattan önce tamamlamalısınız.

Öncelikle toprak kazılmalı, tırmıklanmalı, sıkılaştırılmalı ve düzeltilmelidir.  Büyük köklere sahip yabani otları çıkarın. Döşemeden önce toprağınıza organik toprak iyileştirici veya gübre ekleyebilirsiniz. Gerekirse seviyeleri ayarlamak için, çimleri döşemeden önce toprağın üzerine birkaç torba toprak ilave edebilirsiniz. Rulo çimlerin kalınlığı yaklaşık 13 mm'dir.

Rulo çimleriniz teslim edildikten sonra arkadan başlayıp ileriye doğru ilerleyerek çimleri açın. Bunları uçtan uca sıkıca birbirine takın. Hava biraz kuraksa, döşemeden sonra rulo çimleri iyice sulayın. En az bir hafta yeni çimlerinizde yürümemeye çalışın. Çimleri 10-14 gün sonra kesebilirsiniz. 10-12 hafta sonra çimi nitrojen bazlı bir gübreyle besleyebilirsiniz. Bu ipuçları rulo çimlerinizi en doğru şekilde döşemenize yardımcı olacaktır.

Çimsaş muhteşem bahçeler için yemyeşil ve sağlıklı rulo çimler üreten bir firmadır. Siz de bahçeniz için rulo çim kolaylığından faydalanmak istiyorsanız siparişinizi oluşturmak için Çimsaş ekibiyle iletişime geçin. Çimsaş Rulo Çim Firması iletişim bilgileri:

Telefon numarası: +905322198435

Mail adresi: info@cimsas.com.tr

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER