E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

AKOM UYARDI | Konya’da o güzergahta 3 gün boyunca daraltma olacak!

15 Eylül 2025 Pazartesi 09:46

Konya AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, Selçuklu İlçesi Akıncılar Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke bağlantısı çalışması nedeniyle trafik düzenlemesine gidilecek. 15 – 17 Eylül tarihleri arasında, Akıncılar Caddesi'nin Aslanağzı Sokak ile kesiştiği noktada 3 gün süreyle yol daraltması uygulanacak.

Trafik Kontrollü Şekilde Sağlanacak

Çalışmalar süresince trafik, kontrollü olarak sağlanacak. Yetkililer, bu güzergâhı kullanacak sürücülerin dikkatli olmalarını ve bölgede bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını önemle tavsiye etti.

Sürücülere Uyarı: Alternatif Güzergâh Tercih Edin

Yoğunluğun önüne geçmek ve olası aksaklıkları en aza indirmek amacıyla, sürücülerin mümkünse alternatif güzergâhları tercih etmeleri öneriliyor. Konya AKOM, çalışmaların planlanan tarihler arasında tamamlanacağını ve sürecin en kısa sürede bitirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

(Cumali Özer)

DİĞER HABERLER