E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Anadolu Kartalı PFDK’ya sevk edildi

07 Nisan 2024 Pazar 13:56
Konyaspor, Süper Lig’in 31. haftasında oynanan Trabzonspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan yazılı açıklamada "Konyaspor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde oynanan Konyaspor-Trabzonspor Süper Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 7/8 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor da kurulda

TFF, Trabzonspor'un da kurula sevkini duyurdu. Yazılı açıklamanın devamında "Trabzonspor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde oynanan Konyaspor-Trabzonspor Süper Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

(Mustafa İlker Şen)

 

DİĞER HABERLER