Konyaspor-Kayserispor maçını kim yönetecek? Karşılaşma öncesi muhtemel 11’ler

 Konyaspor-Kayserispor maçını kim yönetecek? Karşılaşma öncesi muhtemel 11’ler
Konyaspor, Süper Lig’in 37. haftasında Kayserispor’un konuğu olacak. Ligde kalma hesapları yapan yeşil-beyazlılar, Kayseri’den puan ya da puanlar alması durumunda; rakiplerinin de maçlarına göre ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilecek

Konyaspor, Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'un konuğu olacak. Haftaya 40 puanla 14. sırada giren yeşil-beyazlılar, küme hattının 3 puan önünde, 2 basamak üstünde yer aldı. Anadolu Kartalı kritik deplasmandan puan alması durumunda; rakiplerinin de sonuçlarına göre ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilecek. Kayserispor ile Konyaspor arasında; 18 Mayıs Cumartesi günü Kayseri Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. 

Kritik maçı Halil Umut Meler yönetecek

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecek. Yiğit Arslan ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Kayseri'de 4, Konya'da tek eksik

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Kayserispor'da sağ bek Anthony Uzodimma, stoperler Majid Hosseini, Arif Kocaman ve orta saha Ali Karimi sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Konuk Konyaspor'da ise yine sakatlığı bulunan sol bek Yasir Subaşı; bu maçta görev alamayacak diğer bir isim olacak.

Kayserispor'un muhtemel 11'i

Teknik direktör Burak Yılmaz nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Kayserispor'un; Konyaspor'a karşı da aynı sistem ve dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Kayseri ekibinin kalesinde Bilal Bayazit (25), savunma 4'lüsünde Gökhan Sazdağı (11), Dimitrios Kolovetsios (4), Arif Kocaman (54) ve Lionel Carole (23), 2'li ön liberoda Kartal Yılmaz (8) ve Otabek Shukurov (29), 3'lü orta alanda Miguel Cardoso (7), Mehdi Bourabia (10) ve Carlos Mane (20), ileri uçta da Aylton'un (70) forma giymesi bekleniyor.

Konyaspor'un muhtemel 11'i

Teknik direktör Ali Çamdalı nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor'un, kritik Kayserispor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4'lüsünde Uğurcan Yazğılı (5), Adil Demirbağ (4), Teenage Hadebe (15) ve Guilherme Sitya (12), 2'li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3'lü orta sahada Alassane Ndao (18), Oğulcan Ülgün (35) ve Valon Ethemi (72), forvette ise Sokol Cikalleshi'nin (17) forma giymesi bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER