E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor kalesinde büyük rekabet: Deniz Ertaş mı, Bahadır Han Güngördü mü?

26 Ağustos 2025 Salı 11:06
Konyaspor’da kaleci rekabeti kızıştı. Geçen sezonun as kalecisi Deniz Ertaş ile TFF 1. Lig’de Iğdır FK performansıyla dikkat çeken Bahadır Han Güngördü, formayı kapmak için yarışıyor. İki isim de bu sezon 1’er maçta kaleyi korurken, Göztepe karşısında kime şans verileceği merak konusu oldu.

Konyaspor'un kalesinde rekabet büyüyor! Geride kalan sezonu as kaleci olarak tamamlayan genç eldiven Deniz Ertaş ile yine geride kalan sezonu TFF 1. Lig'de Iğdır Futbol Kulübü ile muazzam bir şekilde tamamlayan Bahadır Han Güngördü tatlı bir rekabete girdi. Her iki file bekçisi de şu ana kadar 1'er kez Konyaspor kalesini korurken Göztepe maçında eldivenleri kimin giyeceği merak konusu oldu. 

Rakamlar ne söylüyor?

İki kalecinin rakamları da merak konusu oldu. Süper Lig'in 2. haftasında iç sahada oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçında forma giyen Deniz Ertaş, 7.0 reyting, 1 asist, 2 kurtarış, 0.03 gol engelleme, 37 topla buluşma ve yüzde 66 isabetli pasla oynamıştı. Sezonun açılış haftasında Eyüpspor deplasmanında forma giyen Bahadır Han Gündördü ise, 6.4 reyting, 2 kurtarış, 0.66 engellenen gol, 34 topla buluşma ve yüzde 32 isabetli pas grafiği çizmişti.

(Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER