E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Ankara’ya hem valilikten hem de meteorolojiden peş peşe uyarı geldi! Ankara sular altında kalacak; bu tarihte kuvvetli geliyor

27 Nisan 2024 Cumartesi 15:32
Ankara Valiliği ve meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın kent genelinde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Ankaralılara uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi son tahminlerini güncelledi. Ankara'yı gök gürültülü sağanak yağış bekliyor.

Ankara yarın gök gürültülü sağanak yağışa teslim olacak

Meteoroloji'den alınan son verilere göre Ankara il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor. 28 Nisan 2024 Pazar günü (Yarın) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ankaralılar yarın dikkat!

Ankara'ya uyarılar peş peşe geldi. Yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışta oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı Ankaralıların dikkatli ve tedbirli olmaları için uyarılar yapıldı.

Valilik uyardı

Valiliğin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre, 28.04.2024 Pazar günü Ankara il genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

DİĞER HABERLER