Konyaspor Fener’den nasıl puan aldıysa Galatasaray’dan da alır!

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor Fener’den nasıl puan aldıysa Galatasaray’dan da alır!
Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından konuştu. Derebağ, “Fenerbahçe’den nasıl puan aldıysak; Galatasaray’dan da puan alarak bu işi bitireceğiz” dedi

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, Süper Lig'in 37. haftasında Kayseri Stadyumu'nda oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sona eren Kayserispor maçının ardından Kontv'ye özel olarak değerlendirmelerde bulundu. Bu işin daha bitmediğini ifade eden Derebağ, sezonun son haftasında Konya'da oynanacak Galatasaray maçına dikkat çekerek; "Fenerbahçe'den nasıl puan aldıysak; Galatasaray'dan da alırız” dedi.

"Bu işi burada bitireceğimize inanmıştık”

Anadolu Kartalı'nın basın sözcüsü Yunus Derebağ, "Kayseri'de bu kritik maçı kazanıp bu işi bitireceğiz diye düşünmüştük. Takım olarak da yönetim olarak da buna gerçekten inanmıştık. Fakat olmadı. Bunun için üzgünüz. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz” dedi.

"Halil Umut Meler, Ankara'daki olayı hatırladı”

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e ayrı bir parantez açan Yunus Derebağ, "Hakem noktasında ayrı bir parantez açmak gerekiyor.

Bence çok kötü bir maç yönetmedi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nun sahaya girmesine kadar. Bence o an; Ankara'daki o tatsız hadiseyi hatırladı. O psikoloji tam olarak atamamış olabilir. Çünkü hakemin o andan itibaren bakışı değişti. Tüm takdir haklarını Kayseri'den yana kullandı” diye konuştu.

"Konuşmakta bile zorlanıyorum”

Zor bir noktada olduklarını ifade eden Yunus Derebağ, "Ofsayt nedeniyle bir golümüz iptal edildi. Bu pozisyon tartışılır. Penaltı pozisyonu… Bizim oyuncularımız daha öncesinde faul yapabilir miydi? Evet, olabilirdi. Direkten dönen toplarımız var. İstedik ama olmadı. Şu anda konuşmakta bile çok zorlanıyorum. Ama daha bitmedi” ifadelerini kullandı.

"Bizden daha kötü olan takımlar var”

Yunus Derebağ, "Bizden daha kötü durumda olan takımlar var. İnşallah Galatasaray maçında kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. En az 1 puan da alsak bu iş bitiyor. Ya da rakiplerimizin yenilmesini bekleyeceğiz. Ama biz Galatasaray karşısında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'den nasıl puan aldıysak Galatasaray'dan da puan alacağımıza inanıyoruz” dedi.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER