DOLAR
39,70
EURO
45,72
STERLİN
53,49
GRAM
4.333,32
ÇEYREK
7.114,32
YARIM ALTIN
14.229,64
CUMHURİYET ALTINI
28.327,14

Netanyahu’dan ABD’nin saldırısı sonrası ilk açıklama: Trump’a teşekkür etti

 Netanyahu’dan ABD’nin saldırısı sonrası ilk açıklama: Trump’a teşekkür etti
İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik düzenlediği hava saldırısı sonrası ABD Başkanı Donald Trump’a teşekkür ettiği bir video mesaj yayınladı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin İran'ın Fordow, Natanz ve İsfahan'daki nükleer tesislerine düzenlediği hava saldırısı sonrası sosyal medya hesabından ABD Başkanı Donald Trump'a teşekkür ettiği bir video yayınladı. Netanyahu videodaki konuşmasında,

"Tebrikler Başkan Trump. ABD'nin müthiş ve haklı gücüyle İran'ın nükleer tesislerini hedef alma yönündeki cesur kararınız tarihi değiştirecektir. Yükselen Aslan Operasyonu'nda İsrail gerçekten inanılmaz şeyler yaptı. Ancak bu gece İran'ın nükleer tesislerine karşı gerçekleştirdiği eylemle ABD gerçekten eşsiz bir başarıya imza atmıştır. Dünya üzerinde başka hiçbir ülkenin yapamayacağı bir şey yaptı. Tarih, Başkan Trump'ın dünyanın en tehlikeli rejimini dünyanın en tehlikeli silahlarından mahrum bırakmak için harekete geçtiğini kaydedecektir. Bugünkü liderliği, Orta Doğu'yu ve ötesini refah ve barış dolu bir geleceğe taşıyabilecek tarihi bir dönüm noktası yaratmıştır. Başkan Trump ve ben sık sık, 'Güç yoluyla barış' deriz. Önce güç gelir, sonra barış gelir. Bu gece, Başkan Trump ve ABD büyük bir güçle hareket etti" dedi.

"MEDENİYET GÜÇLERİ SİZE TEŞEKKÜR EDİYOR"

Netanyahu, "Başkan Trump, size teşekkür ediyorum. İsrail halkı size teşekkür ediyor. Medeniyet güçleri size teşekkür ediyor. Tanrı Amerika'yı korusun. Tanrı İsrail'i korusun ve Tanrı sarsılmaz ittifakımızı, kırılmaz inancımızı kutsasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER