DOLAR
40,67
EURO
47,05
STERLİN
54,11
GRAM
4.404,42
ÇEYREK
7.212,38
YARIM ALTIN
14.469,88
CUMHURİYET ALTINI
28.805,42

Gazze için yürüyüş: “Anadolu’dan Meclis’e Meclis’ten Gazze’ye’’

 Gazze için yürüyüş: “Anadolu’dan Meclis’e Meclis’ten Gazze’ye’’
Anadolu Sivil Toplum Platformları, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve uluslararası kamuoyuna insani yardım çağrısında bulunmak amacıyla Ankara’da bir yürüyüş düzenleyecek.

Anadolu Sivil Toplum Platformları, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve uluslararası kamuoyuna insani yardım çağrısında bulunmak amacıyla 10 Ağustos 2025 Pazar günü Ankara'da bir yürüyüş düzenleyecek.

"Anadolu'dan Meclis'e, Meclis'ten Gazze'ye” sloganıyla gerçekleştirilecek olan yürüyüş, Güvenpark'ta saat 18.30'da başlayacak. Katılımcılar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) doğru yürüyerek Gazze için insani koridor oluşturulması talebini dile getirecek.

"Anadolu'yu savunan Gazze açlıktan ölüyor” ifadesiyle bölgedeki dramın altı çizilerek, milli iradenin merkezi olan TBMM ve tüm siyasi partilere insani sorumluluklarını hatırlatma çağrısında bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER