Konya’da bugün vefat edenler (20 Temmuz Perşembe)

 Konya’da bugün vefat edenler (20 Temmuz Perşembe)
Konya mezarlık bilgi sisteminde yer alan bilgiye göre 20Temmuz 2023 pazartesi günü vefat eden 14 kişinin isimleri ve defin edildiği mezarlık bilgileri şöyle;

Müfide Kılınç-1968 Konya doğumlu olan Müfide Kılınç,öğleye müteakip Hacı Veyis Camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Bekir Başarıcı-1942 İslahiye doğumlu olan Bekir Başarıcı,ikindiye müteakip Hacı Veyis Camisinde kılınan cenaze namazı ile Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Mustafa Duman-1943 Konya doğumlu olan Mustafa Duman,öğleye müteakip İşgalaman Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile İşgalaman Mezarlığında toprağa verildi.

 

Abdullah Kırkuşu-1995 Karatay doğumlu olan Abdullah Kırkuşu, Tem Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Tem Mezarlığında toprağa verildi.

 

Hasan Akbaş-1945 Arslantaş doğumlu olan Hasan Akbaş, Seyit Şahin mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Seyit Şahin Mezarlığında toprağa verildi.

 

Serpil Güney-1964 Eskişehir doğumlu olan Serpil Güney,Yediler Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yediler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Mustafa Uysal-1932 Kalınağıl doğumlu olan Mustafa Uysal,Külahcı Camisinde öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Hacıfettah Mezarlığında toprağa verildi.

 

İdris Hınıs-1948 Konya doğumlu olan İdris Hınıs, Musalla Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Musalla Mezarlığında toprağa verildi.

 

Eren Tuna-2004 Konya doğumlu olan Eren Tuna, Tekke Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Tekke Mezarlığında toprağa verildi.

 

Ayşe Soytürk-1971 Konya doğumlu olan Ayşe Soytürk, Aliyenler Mezarlığında ikindiye müteakip kılınan cenaze namazıyla Aliyenler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Hakkı Kaşıkcı-1947 Hasankale doğumlu olan Hakkı Kaşıkcı, Aliyenler Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Aliyenler Mezarlığında toprağa verildi.

 

Şevket Gürcan-1927 Ilgaz doğumlu olan Şevket Gürcan, Yazır Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yazır Mezarlığında toprağa verildi.

 

Hatice Adıgüzel-1945 Kahramanmaraş doğumlu olan Hatice Adıgüzel, Yazır Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yazır Mezarlığında toprağa verildi

 

Yasin Şanlı-1951 Lice doğumlu olan Yasin Şanlı, Yazır Mezarlığında öğleye müteakip kılınan cenaze namazıyla Yazır Mezarlığında toprağa verildi

 

  • #Konya #Konya haberi #Konya haberleri #Konya vefat edenler

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • G
    Gonyalı
    282 gün önce

    Allah'ım Rahmet etsin hepisine. Ahiret için ne kadar az endişemiz, ne kadar az hazırlığımız var. Halbuki dünyanın fanı olduğunu bile, bile.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”