Konya’nın en meşhur tesisi yenilendi! Uygun fiyat garantisi verildi

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın en meşhur tesisi yenilendi! Uygun fiyat garantisi verildi

Türkiye karayolu ulaşımı için önemli bir kavşak olan Konya'dan her gün yüzbinlerce insan gelip geçiyor. 

Birçok ili birbirine bağlayan Konya'da hizmet veren çok sayıda dinlenme tesisi var. Bu tesisler içinde en meşhur olanlarından biri de Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu üzerindeki Demirkıran Dinlenme Tesisi…

Tesis yenilendi!

Her gün yerli ve yabancı yüzlerce misafirin dinlenip, alış veriş yapıp, yemek yediği Demirkıran Dinlenme Tesisi baştan sona yenilendi. Ciddi bir yatırım yapılan tesisin sahibi Selami Candan "Herkese daha güzel, daha ferah ve huzurlu bir ortam sağlamak için tesisimizi yeniledik. Müşterilerimizin mutlu olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.''

Yolu Konya'dan geçenler mutlaka uğruyor!

Etliekmek ve fırın kebabı ile Konya mutfağını müşterilerine tanıtan tesis özel bir yatırım daha yaptı. Ünlü Tekirdağ köftesini de menüsünde bulunduran tesis için Tekirdağ'dan 2 şef getirildi. Selami Candan pahalılığa karşıyım dedi ve ekledi.

"Pahalılığı sevmeyen bir kişiyim ben. Her şeyin en güzeli olacak, yemeklerimiz güzel görünecek ve damağa hitap edecek, tüm bunlar da herkesin cebine uygun olacak” dedi. 

Tekirdağ Mutfağı Konya'da!

40'tan fazla kişiyi istihdam eden işletmenin müdürü Oktay Taşkesen, Tekirdağ'dan getirilen şeflerin sadece köfteyi değil, Tekirdağ mutfağını da Konya'ya taşıdığını söyledi.  Piyaz, Hayrabolu tatlısı, peynir tatlısı ve satır köfte de yenilenen tesisin yeni menülerine girdi. 


(Selman Kaya)

  • #demirkıran tesisi #dinlenme tesisis konya #konya demirkıran dinlenme tesisi #konya #konya haber #konya tesis

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • SA
    SÜLEYMAN ASLIM
    9 gün önce

    SELAMÜN ALEYKÜM ALLAHIM razı olsun İNŞAALLAH hayırlı müşteriler versin böyle insanlar eksik etmesin İNŞAALLAH AMİN

    • Cevapla
    • Begen (8)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER