DOLAR
46,342 TL
EURO
53,549 TL
STERLİN
62,223 TL
GRAM
6.366 TL
ÇEYREK
10.546 TL
YARIM
20.932 TL
CUMHURİYET
41.737 TL

Konya’da 5 aylık bilanço! 3 bin 131 ölümlü-yaralamalı kaza kaydedildi

 Konya’da 5 aylık bilanço! 3 bin 131 ölümlü-yaralamalı kaza kaydedildi
Konya’da mayıs ayında polis bölgesinde bin 556 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, bin 143 kişi yaralandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nca Mayıs Ayı Trafik İstatistik Bülteni yayınlandı. Buna göre Konya'da polis ekiplerinin sorumluluk bölgesinde mayıs ayında toplam bin 556 kaza meydana gelirken, bunlardan 744'ü ölümlü-yaralamalı, 812'si maddi hasarlı kaza olarak kayıtlara geçti.

Kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, bin 143 kişi yaralandı.

Konya'da bu yılın ilk 5 ayında ise polis sorumluluk bölgesinde 3 bin 131 ölümlü-yaralamalı, 4 bin 34 maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bu kazalarda 12 kişi hayatını kaybederken, 4 bin 736 kişi yaralandı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”