Sokakta köpek saldırısına uğrayan Asel taburcu oldu! 15 dikiş atıldı: Çok korktum, canımı acıttı

- Güncelleme Tarihi:

 Sokakta köpek saldırısına uğrayan Asel taburcu oldu! 15 dikiş atıldı: Çok korktum, canımı acıttı
Adana’da bayram ziyareti sonrası sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve bacağına 15 dikiş atılan Asel Uğraş (4), “Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Annem onu tutamadı, beni çekmeye çalıştı. Sonra bana saldırıp, bacağımı ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı“ dedi.

Olay, 12 Nisan'da saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi Birsen Uğraş (25) ile bayram ziyaretine giden Asel Uğraş, sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle kurtarılan Asel, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bacağından yaralanan Asel tedaviye alınırken, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, sahibi Sedat E. ile köpeği emanet verdiği Mümin K.'yi gözaltına aldı. Köpek ise belediye ekipleri tarafından alınarak barınağa teslim edildi.

Hastanede tedaviye alınan Asel'in bacağına 15 dikiş atılırken, anjiyo yapılıp, çocuk psikiyatristine sevk edildi. Tedavisi tamamlanıp, taburcu olan Asel Uğraş, dehşet anlarını anlattı. Asel Uğraş, "Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Annem onu tutamadı, beni çekmeye çalıştı. Sonra bana saldırıp, bacağımı ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı. Sahibi tutuklansın, köpeği de hapse atsınlar. Kuşları çok seviyorum ama köpekleri sevmiyorum" dedi.

'NE ZAMAN GÖZLERİNİ KAPATSA SALDIRI ANINI GÖRÜYOR'

Dede Ahmet Yüksel (59) ise "Annesi kucaklamak istedi ancak köpek, Asel'in bacağına saldırdı. Sokaktan geçen 10 kişi, motosiklet kasklarıyla müdahale ederek zor kurtardı. Allah korusun boğazından ya da karnından ısırılsaydı, ne olacaktı? Ne acılar çektiğini bir biliyoruz. Küçücük yaşta bacağına bir sürü dikiş atıldı, iğne ve anjiyo yapıldı. Psikolojisi zaten bozulmuş durumda. Ne zaman gözlerini kapatsa saldırı anını görüyor. Birden, 'Dede, köpek ısırdı' diye bağırarak uyanıyor. Bugün bizim başımıza gelen, yarın başka bir çocuğun başına da gelebilir. Bizim amacımız; insanları deşifre etmek değil, çocuklarımızı korumaktır. Damadıma görüşmek için talepte bulunmuşlar ancak istemedik. Tasmasız ve ağızlıksız köpek gezdirilmemesi gerekiyor. Bu cins köpeklerin zaten beslenmemesi lazım. Bu konuda devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Polis merkezindeki ifadelerinde, pişman olduklarını söyleyen Sedat E. ile Mümin K., işlemleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER