Konya’da 2 bin kilogram ağırlığında zeytinyağı ele geçirildi!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 2 bin kilogram ağırlığında zeytinyağı ele geçirildi!
Konya’da jandarma ekipleri tarafından 2 bin kilogram ağırlığında faturasız zeytinyağı ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suç/suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Konya'da satacaktı!

Konya'nın Karapınar ilçesinde 16 Mayıs 2024 tarihinde Konya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda M.G. isimli şahsın Hatay ilinden faturasız sahte/karışımlı zeytinyağını getirerek Konya ili genelinde ve Karapınar ilçesinde haksız kazanç elde etmek maksadıyla satış yapacağı yönünde bilgi elde edildi.

2 bin Kilogram ağırlığında kaçak zeytinyağı

Ekipler tarafından şahsın aracında yapılan arama sonucunda 2 bin Kg ağırlığında faturasız sahte/karışımlı zeytinyağı ele geçirildi. Bahse konu olayda ele geçen malzemelere el konularak M.G. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Konya
    66 gün önce

    2 ton deseniz :)

    • Cevapla
    • Begen (12)
    • Begenme (2)
  • A
    Ahmet
    66 gün önce

    Yani 400 teneke

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • YC
    Yavuz Can
    65 gün önce

    Sahte karışımlı veya 100/ 100 gerçek te olsa. Stokçular piyasaya az sürüyor ve zam üstüne zam yapıyorlar Başta AVM ler bunların şehir içinde Ana dağıtım depoları var. ESAS şehir dışında yer altında depoları olabilir AVM ler sattığı ürünleri gidip. Toptancı dan almıyor direk üreticiden Ucuza alıyor. Zeytinyağı önünüzdeki sezona Kadar arkası çekmeyecek. Geçenlerde kur firma saklama koşulları yüzünden bozulan binlerce litre zeytinyağını. Araziye dökme anı basında haber olarak çıkmıştı

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER