DOLAR
41,45
EURO
48,62
STERLİN
55,99
GRAM
5.060,11
ÇEYREK
8.320,97
YARIM ALTIN
16.604,93
CUMHURİYET ALTINI
33.049,00

Konya’da 4.0 büyüklüğünde deprem!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Konya’nın Kulu ilçesinde, merkez üssü ilçe merkezine yaklaşık 16 kilometre uzaklıkta olan 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Konya'nın Kulu ilçesinde, merkez üssü ilçe merkezine yaklaşık 16 kilometre uzaklıkta olan 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Saat 09.03'te kaydedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Konya'nın Kulu ilçesinde saat 09.03'te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme ilişkin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan açıklama geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Konya'nın Kulu ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 9,24 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. 

"Bize ulaşan olumsuz bir durum yok"

Depreme ilişkin açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Kulu ilçemizde meydana gelen depremi hisseden hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  An itibarıyla bize ulaşan olumsuz bir durum yok. Ekiplerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Rabbim beterinden korusun, Allah afetlerden muhafaza etsin.

Konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Valilikten açıklama

Depreme ilişkin açıklama yapan Konya Valiliği, "Kulu ilçemizde bugün saat 09.03'te 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Depremle ilgili olarak 112 Acil Çağrı Merkezine şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerimiz tarafından saha taramaları titizlikle sürdürülmektedir. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ise "Bugün sabah saatlerinde ilçemiz Kırkkuyu Mahallemizde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çok şükür ki herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Belediyemiz ekipleri ve ilgili kurumlarımızla birlikte gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın endişe etmesine gerek yoktur, gerekli tüm kontroller yapılmaktadır. Dualarımız, ilçemiz ve ülkemizin her zaman felaketlerden uzak olması içindir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER