Konya’da aynı aileden 4 kişi ölmüştü! Cumhuriyet Başsavcılığı kaza hakkında açıklama yaptı

 Konya’da aynı aileden 4 kişi ölmüştü! Cumhuriyet Başsavcılığı kaza hakkında açıklama yaptı

Konya'nın Akören ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.

Kazaya dair Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada nöbetçi savcının olay yerinde uzman bilirkişi ile birlikte gerekli inceleme ve keşif yaptığı, kamyonet sürücüsü şüpheli N.Ç'nin de gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Otomobil sürücüsünün de tedavisi sonrası gözaltına alınacağı bilgisi paylaşıldı.

Kaza ile ilgili olarak Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatttı. Kaza bütün yönleri ile incelenecek.

Konya'da feci kaza 4 kişi öldü!

Emre Ç. yönetimindeki 42 AY 176 plakalı otomobil, Akören'den Yalıhüyük istikametine seyrederken ilçe çıkışında 42 ANR 559 plakalı kamyona çarptı.

Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan Hasan I. ile eşi Nur I. ve çocukları Gülbahar I. ve Fatma I'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Ç. ise Akören Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü N.Ç gözaltına alındı.

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya haber #Konya kaza #Konya 4 ölümlü kaza #Konya’da feci kaza #Akören kaza #Konya akören #Akören trafik kazası #Konya kaza savcılık

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER