DOLAR
39,93
EURO
46,76
STERLİN
54,86
GRAM
4.229,78
ÇEYREK
6.947,45
YARIM ALTIN
13.895,90
CUMHURİYET ALTINI
27.662,72

Konya’da hatalı dönüş kazası: 3 yaralı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da hatalı dönüş kazası: 3 yaralı
Konya’da dönüş yasağı olan yerden hatalı dönüş yapan otomobilin hafif ticari araçla çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi Emniyet Kavşağı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, S. isimli sürücü idaresindeki 42 AZY 413 plakalı otomobil dönüş yasağı olan yerden hatalı dönüş yaptığı sırada kendi istikametinde seyir halinde N.Y. yönetimindeki 42 AFY 989 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle N.Y., S. isimli sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri caddede güvenlik önlemi aldı.

Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER