DOLAR
41,49
EURO
49,03
STERLİN
56,72
GRAM
5.022,16
ÇEYREK
8.260,30
YARIM ALTIN
16.483,60
CUMHURİYET ALTINI
32.807,45

Konya’da otobüs durağında 5 kişinin ölümüne sebep olmuştu! OLAYDA YENİ GELİŞME

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da otobüs durağında 5 kişinin ölümüne sebep olmuştu! OLAYDA YENİ GELİŞME
Konya’da kullandığı otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 5 kişinin ölümüne neden olan sürücünün yargılanması sürüyor.

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Bekir T. ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen sanık, kaza günü hastanede randevusunun olduğunu, kazayı bilerek yapmadığını ve pişman olduğunu ifade etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti sanığın dinlenmesinin ardından Bekir T.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bekir T.'nin kullandığı otomobil 19 Mart 2024'te Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde otobüs durağındakilere çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER