DOLAR
41,44
EURO
48,39
STERLİN
56,06
GRAM
4.903,63
ÇEYREK
8.046,09
YARIM ALTIN
16.084,60
CUMHURİYET ALTINI
32.013,09

Konya’da inşaata saldırı: 2 işçi bıçaklandı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da inşaata saldırı: 2 işçi bıçaklandı

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan bir inşaatta kavga çıktı. İddialara göre, inşaat gürültüsünden rahatsız olan ve madde etkisinde oldukları öne sürülen üç kişi işçilere saldırdı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Saldırıda, işçilerden biri karın bölgesinden, diğeri ise bacağından bıçaklandı. Olay sırasında diğer işçiler çeşitli yerlere kaçarak kurtulduklarını ifade etti.

Olay yerine çok sayda ekipler sevk edildi

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı işçiler, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheliler yakalandı!

Olayın ardından kaçan şüpheliler, polisin hızlı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER