DOLAR
41,25
EURO
48,06
STERLİN
55,40
GRAM
4.691,78
ÇEYREK
7.700,52
YARIM ALTIN
15.411,02
CUMHURİYET ALTINI
30.672,10

Konya’da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 17 yaşındaki sürücü yaralandı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 17 yaşındaki sürücü yaralandı
Konya’nın Selçuklu ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 17 yaşındaki genç sürücü yaralandı.

Kaza, Çayırova Sokak ile Büyükşahin Caddesi'nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Çayırova Sokak'tan çıkan M.O. idaresindeki 42 EBP 99 plakalı minibüs, Büyükşahin Caddesi üzerinde seyir halinde olan B.B.S. (17) yönetimindeki 42 AZU 099 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü B.B.S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER