DOLAR
42,02
EURO
48,82
STERLİN
56,06
GRAM
5.906,10
ÇEYREK
9.703,20
YARIM ALTIN
19.310,35
CUMHURİYET ALTINI
38.557,65

Konya Emniyetinin acı günü! Polis memuru hayatını kaybetti

- Güncelleme Tarihi:

 Konya Emniyetinin acı günü! Polis memuru hayatını kaybetti
Konya Emniyet Müdürlüğü, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görev yapan Polis Memuru Abdurrahim Köroğlu’nun vefat ettiğini duyurdu.

Konya Şehir Hastanesinde, hastane polisi olarak görev yapan Abdurrahim Köroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Biri engelli 2 çocuk babası Polis Memuru Abdurrahim Köroğlu, dualarla toprağa verildi.

EVİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Polis Merkezi Amirliği'nde hastane polisi olarak görev yapan Hatay Hassa Aktepe nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Abdurrahim Köroğlu, sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Evinde fenalaşan Köroğlu, çağrılan sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, yayımladığı taziye mesajında, "Müdürlüğümüz Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Polis Merkez Amirliği kadrosunda görevli Polis Memuru Abdurrahim KÖROĞLU, 26 Ekim 2025 günü ikametinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerine yer verdi.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER