KONYA HAVA DURUMU BUGÜN NASIL? Konya’nın 7 ilçesinde kar kapıda! İşte son hava tahmin raporları..

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 KONYA HAVA DURUMU BUGÜN NASIL? Konya’nın 7 ilçesinde kar kapıda! İşte son hava tahmin raporları..
Konya’nın yüksek kesimlerinde karlı havalar etkili olurken Meteoroloji’den gelen güncel veriler şaşırttı. Konya’da önümüzdeki günler sıcaklık yükseliyor. Konyalıları nasıl bir hava bekliyor, Konya’da kar yağışı var mı, Konya’da kar ne zaman yağacak? İşte Konya ve 31 ilçesinde güncel hava tahmin raporları..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde yeni haftada havanın nasıl olacağına dair detayları paylaştı. Paylaşılan detaylara göre Konya'nın 7 ilçesinde kar yağışı beklenirken hafta sonu güneş yüzünü gösterecek.  Konya hava durumu, Konya'da kar yağışı var mı, Konya'nın hangi ilçelerine kar bekleniyor?  Konya'nın Selçuklu, Meram, Karatay merkez ilçeleri dahil olmak üzere Meteoroloji'den gelen güncel hava tahmin raporları şu şekilde.. 

Konya'nın 7 ilçesinde kar kapıda!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel hava tahmin raporlarına göre 7 ilçesinde kar kapıda.

Konya'nın kar bekleyen ilçeleri şu şekilde;

Ahırlı,

Bozkır,

Derebucak,

Hadim,

Seydişehir,

Taşkent ve

Yalıhüyük.

Konya'da güneşe aldanmayın: SIKI GİYİNİN!

Konya'da 1 Şubat Perşembe günü güneşin yüzünü göstermesiyle dışarı çıkıp hava almak isteyenler dikkat.. Güneşli havalara aldanmayın! Özellikle güneşin görmediği yerlerde esen soğuk hava sizi hasta edebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 1°

Yarın için Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 3°

1 Şubat 2024 Perşembe Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 4°

2 Şubat 2024 Cuma Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 6°

3 Şubat 2024 Cumartesi Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 6°

Konya ve 31 ilçe  için 5 günlük hava durumu tahmini

(Meltem Gürbüz)

 

 

  • #Konya #konya hava durumu #konya hava #hava durumu konya #konya kar yağışı #kar yağışı konya #konyada gündem

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER